Εύκολα ατομικά πιτάκια με γιαούρτι στο τηγάνι
Πρόκειται για νόστιμα, αφράτα πιτάκια με γιαούρτι, που φτιάχνονται σε λίγα λεπτά και ψήνονται εύκολα στο τηγάνι, χωρίς φούρνο και χωρίς μαγιά. Υλικά: 100 γρ. γιαούρτι 100 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. κοφτό μπέικιν πάουντερ Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1/3 κ.γ. αλάτι Θαλασσινό αλάτι (για το σερβίρισμα) Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το γιαούρτι για περίπου 1 λεπτό στα μικροκύματα, σκεπάζοντας το μπολ με το ειδικό καπάκι. Προσθέτουμε μέσα το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθεί. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο, ζυμώνοντας μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή, ελαστική ζύμη. Τοποθετούμε τη ζύμη σε λαδωμένο μπολ, τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 15 λεπτά. Πλάθουμε τη ζύμη σε ρολό, την κόβουμε σε 6 μικρές μπάλες και ανοίγουμε κάθε μία σε πιτάκι πάχους περίπου μισού εκατοστού. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λάδι) και ψήνουμε τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(29)
- Εκπαίδευση(317)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(16)
- Κοινωνία(642)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(825)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.