Εύκολη και γευστική συνταγή για κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο
Αν ψάχνετε για μια απλή, ελαφριά και νόστιμη κολοκυθόπιτα, αυτή η συνταγή χωρίς φύλλο με γιαούρτι, φέτα και αρωματικά βότανα είναι ιδανική. Υλικά: 800 γρ. τρυφερά κολοκυθάκια 6 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα πράσινα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 2 καρότα, χοντροτριμμένα 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 5 αυγά 3 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το ταψί 250 γρ. φέτα σε χοντρά τρίμματα 50 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 3 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 3 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + λίγο για το ταψί Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Τρίψτε τα κολοκύθια σε χοντρό τρίφτη και βάλτε τα σε σουρωτήρι. Αλατίστε ελαφρά και αφήστε τα για 10 λεπτά να ιδρώσουν. Στη συνέχεια, στύψτε τα καλά για να απομακρυνθούν τα περιττά υγρά. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά με το γιαούρτι και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε τα κολοκύθια, τη φέτα, την κεφαλογραβιέρα, τον άνηθο, τον δυόσμο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα καρότα και λίγο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(20)
- Αστυνομικά(30)
- Εκπαίδευση(178)
- Εργασία(21)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(561)
- Νομικά(17)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.