Φακές που... δεν τρώγονται μόνο από ανάγκη!
Μάθετε πώς να μεταμορφώσετε αυτό το ταπεινό όσπριο σε πιάτο-έκπληξη που θα ζητούν όλοι ξανά Οι φακές είναι φανταστική τροφή, γεμάτες πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Είναι επίσης από τα όσπρια που αρέσουν πολύ στα παιδιά, ενώ εκτός από θρεπτικές είναι και οικονομικές. Συνταγή για φακές με ζυμαρικάΒαθμός δυσκολίας: ΕύκοληΧρόνος προετοιμασίας: 50 λεπτάΥλικά για 4 άτομα1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδου, ολόκληρες2 φύλλα δάφνης1 κλωνάρι φρέσκο βασιλικό250 γρ. καρότα, κομμένα σε μικρά καρέ350 γρ. φακές200 γρ. ντομάτες πομοντόρι1 κ.σ. πελτές ντομάτας1 λίτρο βραστός ζωμός λαχανικών100 γρ ζυμαρικό μικρού μεγέθους5 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτιμαύρο πιπέριΕκτέλεση Ξεπλένουμε τις φακές με νερό και αφήνουμε να στραγγίσουν. Μπλανσάρουμε τα πομοντόρια σε βραστό νερό για 10 λεπτά. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε. Τις αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε 2 κ.σ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(88)
- Εκπαίδευση(130)
- Εργασία(94)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(467)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(400)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.