Φακόρυζο με πίκλες κρεμμυδιού & καβουρδισμένο αμύγδαλο - Η σαλάτα που (επιτέλους) δε θα σε κουράσει
Είναι μια σαλάτα-γεύμα που συνδυάζει φυτικές πρωτείνες, φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και πολύ γεύση - μια εξαιρετική επιλογή για χορτοφάγους, για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή απλώς αγαπούν το καλό φαγητό. Αν βαρέθηκες τις προβλέψιμες σαλάτες και ψάχνεις κάτι πιο χορταστικό, υγιεινό και γεμάτο γεύση, τότε αυτή η εκδοχή του φακόρυζου με πίκλες κρεμμυδιού και τραγανό αμύγδαλο είναι ό,τι πρέπει. Ένα πιάτο που τρώγεται ευχάριστα χλιαρό ή και κρύο, ιδανικό για το μεσημέρι στο γραφείο ή ένα ελαφρύ δείπνο στο σπίτι. Μην φοβηθείς τις πίκλες κρεμμυδιού! Είναι απλές στην παρασκευή και μεταμορφώνουν τη γεύση του πιάτου, δίνοντάς του ευχάριστη γλυκύτητα και τραγανή υφή, ακόμα κι αν γενικά αποφεύγεις το ωμό κρεμμύδι.Υλικά (για 4 μερίδες)Για το φακόρυζο: 150 γρ. καστανό ρύζι (βρασμένο) 150 γρ. φακές (βρασμένες)Για τη σαλάτα: 1 μικρό αγγούρι, σε κυβάκια 1 ντομάτα, χωρίς σπόρους, σε καρέ 1 μικρή κόκκινη πιπεριά, σε μικρά κομμάτια 30 γρ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(26)
- Άμυνα(85)
- Αστυνομικά(89)
- Εκπαίδευση(168)
- Εργασία(107)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(477)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(592)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.