πριν από  11 ώρες 18 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια συνταγή για φασολάδα "όνειρο", να λιώνει στο στόμα! Η διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και την κλινική διατροφή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, μας συστήνει το σπανάκι και την πάπρικα στη φασολάδα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερη τη διατροφική αξία του εθνικού μας πιάτου. Η μεσογειακή διατροφή είναι πλούσια σε όσπρια και λαχανικά και η εθνική μας φασολάδα είναι σίγουρα ένα πιάτο που την τιμά, με πολλά οφέλη και μπόλικη γεύση. Επειδή, όμως, πάντα μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να προσθέτουμε τόσο υφές, όσο και θρεπτική αξία, αυτή τη φορά τη δοκιμάζουμε αλλιώς, σε μια εναλλακτική συνταγή, όπου προσθέτουμε υλικά όπως καπνιστή πάπρικα, σπανάκι και φρέσκια ντομάτα. Η φασολάδα θα αποκτήσει μια πιο πλούσια γεύση και θρεπτικά στοιχεία και πιο συγκεκριμένα θα σας χαρίσει περισσότερο λυκοπένιο, μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ, αντιοξειδωτικά και θα σας συστήσει σε μια...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation