Φέτα: Πώς να την διατηρήσετε φρέσκια και νόστιμη για έναν μήνα
Στην καρδιά του καλοκαιριού, λίγα υλικά έχουν τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι όσο η φέτα. Από τις σαλάτες και τα ψητά λαχανικά μέχρι τις δροσερές φρουτοσαλάτες και τις φουρνιστές μακαρονάδες, το παραδοσιακό ελληνικό τυρί αναδεικνύεται σε βασικό συστατικό της εποχής. Κι όμως, όσοι μένουν μόνοι ή δεν καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες, γνωρίζουν καλά το πρόβλημα: η φέτα που περισσεύει στο ψυγείο χάνει την υφή και τη γεύση της όταν μένει εκτεθειμένη στον αέρα. Συνήθως διατηρείται σε άλμη, αλλά τι γίνεται όταν αυτή δεν υπάρχει ή έχει ήδη πεταχτεί; Μια εναλλακτική τεχνική, που έγινε δημοφιλής μέσα από τα social media, προτείνει την αποθήκευση της φέτας σε ελαιόλαδο - όχι μόνο για να συντηρηθεί, αλλά και για να αποκτήσει πλουσιότερη γεύση. Η πρόταση προέρχεται από τη δημιουργό του λογαριασμού @freethepickle_ στο Instagram: "Η φέτα στραγγίζεται, στεγνώνει καλά και κόβεται σε κύβους. Έπειτα, τοποθετείται σε γυάλινο βάζο μαζί με μυρωδικά της...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(6)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(15)
- Εκπαίδευση(184)
- Εργασία(15)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(496)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(573)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.