πριν από  6 ώρες 11 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στην καρδιά του καλοκαιριού, λίγα υλικά έχουν τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι όσο η φέτα. Από τις σαλάτες και τα ψητά λαχανικά μέχρι τις δροσερές φρουτοσαλάτες και τις φουρνιστές μακαρονάδες, το παραδοσιακό ελληνικό τυρί αναδεικνύεται σε βασικό συστατικό της εποχής. Κι όμως, όσοι μένουν μόνοι ή δεν καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες, γνωρίζουν καλά το πρόβλημα: η φέτα που περισσεύει στο ψυγείο χάνει την υφή και τη γεύση της όταν μένει εκτεθειμένη στον αέρα. Συνήθως διατηρείται σε άλμη, αλλά τι γίνεται όταν αυτή δεν υπάρχει ή έχει ήδη πεταχτεί; Μια εναλλακτική τεχνική, που έγινε δημοφιλής μέσα από τα social media, προτείνει την αποθήκευση της φέτας σε ελαιόλαδο - όχι μόνο για να συντηρηθεί, αλλά και για να αποκτήσει πλουσιότερη γεύση. Η πρόταση προέρχεται από τη δημιουργό του λογαριασμού @freethepickle_ στο Instagram: "Η φέτα στραγγίζεται, στεγνώνει καλά και κόβεται σε κύβους. Έπειτα, τοποθετείται σε γυάλινο βάζο μαζί με μυρωδικά της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation