Φλούδα καρπουζιού: Γιατί δεν πρέπει να την πετάτε - Τα διατροφικά οφέλη και πώς να την καταναλώσετε
Η φλούδα καρπουζιού είναι θησαυρός διατροφικής αξίας Το καρπούζι είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς του καλοκαιριού. Ωστόσο, ενώ όλοι απολαμβάνουν τη δροσερή και ζουμερή σάρκα του, οι περισσότεροι αγνοούν τις ευεργετικές ιδιότητες της φλούδας του και τη ρίχνουν στα σκουπίδια. Ίσως όμως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Σύμφωνα με ειδικούς του Very Well Health, η φλούδα του καρπουζιού περιέχει σημαντικά περισσότερα θρεπτικά συστατικά από ό,τι ίσως νομίζαμε: φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα με σημαντική συμβολή στην υγεία του οργανισμού. Στην πραγματικότητα, ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι το λευκό εσωτερικό της φλούδας έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε κιτρουλίνη από τη σάρκα.Πώς μπορείτε να την καταναλώσετε Η εξωτερική φλούδα είναι σκληρή και πικρή, όμως το λευκό μέρος της (ανάμεσα στη φλούδα και τη σάρκα) μπορεί να αξιοποιηθεί εύκολα στη διατροφή: Smoothies: Πλύνετε καλά τη φλούδα, κόψτε την σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(106)
- Εκπαίδευση(179)
- Εργασία(107)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(517)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.