Φλούδες μήλου: Ένας μικρός "θησαυρός" υγείας και γεύσης - 7 έξυπνοι τρόποι αξιοποίησης
Δείτε 7 πρακτικούς και δημιουργικούς τρόπους να αξιοποιήσετε τις φλούδες μήλου στην καθημερινότητά σας Το μήλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα παγκοσμίως, και όχι άδικα. Εκτός από την υπέροχη γεύση του, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα, ενώ παραμένει χαμηλό σε θερμίδες (περίπου 80 θερμίδες ανά μέτριο μήλο). Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες - ειδικά για όσους επιδιώκουν να διατηρήσουν ή να μειώσουν το βάρος τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι συνηθίζουν να ξεφλουδίζουν το μήλο και να πετούν τις φλούδες, αγνοώντας ότι και αυτές είναι διατροφικά πολύτιμες.1. Ψητά τσιπς φλούδας μήλου Ανακατέψτε τις φλούδες με λίγο βούτυρο, ζάχαρη και κανέλα και ψήστε τις στον φούρνο. Το αποτέλεσμα; Τραγανά και υγιεινά chips που μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ή ως topping σε γιαούρτι και δημητριακά.2. Αρωματικό τσάι μήλου Βυθίστε τις φλούδες σε βραστό νερό με ένα ξυλάκι κανέλας και λίγο μέλι. Με τις φλούδες κόκκινου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(17)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(24)
- Εκπαίδευση(206)
- Εργασία(73)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(597)
- Νομικά(29)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(610)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.