πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πρόκειται για ένα αφράτο, πιο παχύρρευστο γλυκό από τις κλασικές τηγανίτες, που φτιάχνεται εύκολα και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία στο πρωινό ή το brunch. Υλικά: 3 μεγάλα αυγά 30 γρ. ζάχαρη 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 180 ml ζεστό πλήρες γάλα 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 2 φακελάκια βανιλίνη 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. λιωμένο βούτυρο + 2 κουταλιές της σούπας Εκτέλεση: Για να πετύχετε την πιο αφράτη τηγανίτα φούρνου, φροντίστε να προθερμάνετε το σκεύος σας πριν προσθέσετε το μείγμα. Έτσι θα πάρει μια τραγανή βάση και δεν θα κολλήσει. Ξεκινάτε χτυπώντας στο μπλέντερ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λιωμένο βούτυρο (20 γρ.), το γάλα και τη βανίλια μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι και χτυπάτε ξανά για να ενσωματωθεί καλά. Αφήνετε το μείγμα να σταθεί για 2-3 λεπτά. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C, τοποθετώντας μέσα το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε (ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation