Φουσκωτή τηγανίτα φούρνου με φρούτα, μέλι και φυστίκια Αιγίνης
Πρόκειται για ένα αφράτο, πιο παχύρρευστο γλυκό από τις κλασικές τηγανίτες, που φτιάχνεται εύκολα και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία στο πρωινό ή το brunch. Υλικά: 3 μεγάλα αυγά 30 γρ. ζάχαρη 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 180 ml ζεστό πλήρες γάλα 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 2 φακελάκια βανιλίνη 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. λιωμένο βούτυρο + 2 κουταλιές της σούπας Εκτέλεση: Για να πετύχετε την πιο αφράτη τηγανίτα φούρνου, φροντίστε να προθερμάνετε το σκεύος σας πριν προσθέσετε το μείγμα. Έτσι θα πάρει μια τραγανή βάση και δεν θα κολλήσει. Ξεκινάτε χτυπώντας στο μπλέντερ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λιωμένο βούτυρο (20 γρ.), το γάλα και τη βανίλια μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι και χτυπάτε ξανά για να ενσωματωθεί καλά. Αφήνετε το μείγμα να σταθεί για 2-3 λεπτά. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C, τοποθετώντας μέσα το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε (ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(68)
- Αστυνομικά(67)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(429)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.