Φριτάτα με τυριά στον φούρνο: Εύκολη, αφράτη και γεμάτη άρωμα
Ένα πιάτο που ετοιμάζεται χωρίς κόπο, μέσα σε μόλις 40 λεπτά, και εντυπωσιάζει στο τραπέζι. Υλικά: 12 μεγάλα αυγά ½ φλ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά ½ φλ. πλήρες γάλα ¾ φλ. τριμμένο τυρί havarti με άνηθο 3 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανό ή άνηθο) + λίγα ακόμα για το σερβίρισμα 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι ½ φλ. ψιλοκομμένη πανσέτα ή μπέικον (περίπου 60 γρ.) 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλ. καθαρισμένες και ψιλοκομμένες πατάτες ½ φλ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια ½ φλ. κόκκινη πιπεριά σε μικρά κομμάτια 2 φλ. χοντροκομμένο baby σπανάκι Εκτέλεση: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τα τυριά, τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα μεγάλο μαντεμένιο τηγάνι ζεστάνετε το λάδι και την πανσέτα σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να ροδίσει ελαφρώς. Προσθέστε τις πατάτες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(34)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(41)
- Εκπαίδευση(213)
- Εργασία(40)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(560)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(694)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.