πριν από  1 ημέρα 19 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι τόσο απλή στην παρασκευή, που μπορεί να τη φτιάξει κανείς ακόμα και αν δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα. Η γαλατόπιτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά της ελληνικής κουζίνας, με βαθιές ρίζες σε κάθε γωνιά της χώρας. Η αφράτη υφή της, η βελούδινη γεύση της και το άρωμα της βανίλιας την καθιστούν ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας - από το πρωινό έως το επιδόρπιο μετά το κυριακάτικο τραπέζι. Πρόκειται για ένα γλυκό που μας ταξιδεύει στις μνήμες της παιδικής ηλικίας και των οικογενειακών τραπεζιών, όπου η γαλατόπιτα είχε πάντα την τιμητική της. Ακολουθεί η δοκιμασμένη συνταγή από το Live Kitchen, που υπόσχεται απόλυτη επιτυχία.Υλικά Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα (4 κούπες) 200 γρ. ζάχαρη (11 κουταλιές σούπας) 3 μέτρια αυγά 60 γρ. ψιλό σιμιγδάλι (3,5 κ.σ.) 60 γρ. κορν φλάουρ (4 κ.σ.) 1/2 κουταλάκι γλυκού υγρή βανίλια (ή 2 βανιλίνες) 50 γρ. βούτυρο (2 κ.σ.) Για το άλειμμα: 1 αυγό 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. νερό Πυρέξ: 26...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation