Γεμιστά μανιτάρια με σπανάκι: Μια νόστιμη και χαμηλών υδατανθράκων πρόταση
Αν αναζητάτε ένα χορταστικό αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ πιάτο που να συνδυάζει γεύση και θρεπτική αξία, τα γεμιστά μανιτάρια με σπανάκι και φέτα είναι η ιδανική επιλογή. Υλικά: 450 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες ή ψιλοκομμένες 2 φλιτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένο σπανάκι 3 κουταλιές της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο 120 γρ. τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία δωματίου) 120 γρ. φέτα θρυμματισμένη Αλάτι και πιπέρι (κατά προτίμηση) 3/4 φλιτζανιού τριμμένη μοτσαρέλα Εκτέλεση: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C και στρώνετε ένα ταψί με λαδόκολλα. Καθαρίζετε προσεκτικά τα μανιτάρια και αφαιρείτε λίγο από το εσωτερικό τους ώστε να δημιουργήσετε χώρο για τη γέμιση. Σοτάρετε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το σπανάκι και το αφήνετε να μαραθεί. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ. Αναμειγνύετε στο ίδιο μπολ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(100)
- Αστυνομικά(117)
- Εκπαίδευση(190)
- Εργασία(91)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(508)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(670)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.