Γεμιστά: Μια απλή και νοσταλγική συνταγή
Τα γεμιστά είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό που έκανε την κουζίνα της μαμάς να μοσχοβολάει η κάθε φορά που το ετοίμαζε. Υλικά: 6 ώριμες ντομάτες 6 πιπεριές 2 λευκά κρεμμύδια 2 καρότα, τριμμένα 1 ματσάκι μαϊντανό 1 ματσάκι δυόσμο ½ ματσάκι άνηθο 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 100 ml ελαιόλαδο 4 ντομάτες, περασμένες στον τρίφτη 1 κουταλάκι γλυκού μέλι 500 γρ. πατάτες baby Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Κόβουμε τα καπάκια από τις ντομάτες και τις πιπεριές και αφαιρούμε προσεκτικά το εσωτερικό με ένα κουτάλι. Το περιεχόμενο από τις ντομάτες το κρατάμε. Σε ένα μούλτι, ρίχνουμε την ψίχα από τις ντομάτες και τις πιπεριές μαζί με τα κρεμμύδια, τα καρότα, τα μυρωδικά, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Πολτοποιούμε το μείγμα. Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι τη μέση με το μείγμα και προσθέτουμε λίγο ρύζι στην καθεμία. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσουμε όλα τα λαχανικά. Τα τοποθετούμε σε ταψί, προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, το μέλι και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(110)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(99)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(466)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.