Γεμιστές μελιτζάνες με φέτα και ρόδι
Ιδανικό για κυριακάτικο τραπέζι, το φαγητό αυτό είναι απλό στην εκτέλεση, παρότι χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να ετοιμαστεί. Υλικά: 2 μελιτζάνες 6 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα τους 8 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ρόδι 2 κ.σ. μελάσα ροδιού (χυμός ροδιού με ζάχαρη και λεμόνι) 100 γρ. φέτα 4 κ.σ. φύλλα μέντας (τα μικρά) Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C (180°C με αέρα). Κόβετε τις μελιτζάνες στη μέση και χαράζετε τη σάρκα τους σε σχήμα πλέγματος, χωρίς να σκίσετε τη φλούδα. Τις τοποθετείτε σε ταψί με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω, μαζί με τις σκελίδες σκόρδου. Αλείφετε με άφθονο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε και ψήνετε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρείτε τη σάρκα των μελιτζανών και τη βάζετε σε μπολ, κρατώντας ανέπαφα τα καβούκια. Παράλληλα, πιέζετε τις σκελίδες σκόρδου ώστε να πάρετε τον πολτό τους. Σπάτε το ρόδι και κρατάτε τους σπόρους. Αναμειγνύετε τη σάρκα της μελιτζάνας με τον πολτό του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(44)
- Άμυνα(36)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(278)
- Εργασία(105)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(626)
- Νομικά(13)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(827)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.