Γεμιστές ντομάτες με μανιτάρια, μια συνταγή που ξεχωρίζει
Ο συνδυασμός της δροσερής ντομάτας με τη βαθιά γεύση των μανιταριών δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που δύσκολα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Υλικά: 1 μικρό κρεμμύδι 4 μεγάλα μανιτάρια Champignon 250 γρ. κιμάς αρνιού (από τον ώμο) 100 γρ. ζαμπόν 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.σ. μαϊντανός 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 αυγό 1 κομμάτι βούτυρο Αλάτι και πιπέρι Για τις ντομάτες 4 μεγάλες σφιχτές ντομάτες για γέμιση Λίγο αλάτι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Σε τηγάνι λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, σοτάρετε τα λαχανικά χωρίς να ροδίσουν και τα αφήνετε να κρυώσουν. Προσθέστε τον κιμά, το ζαμπόν κομμένο σε κύβους, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την παρμεζάνα και το αυγό. Ανακατέψτε καλά, αλατοπιπερώστε και έχετε έτοιμη τη γέμιση. Κόψτε τα καπάκια από τις ντομάτες, αδειάστε τις με κουτάλι και αλατίστε το εσωτερικό. Αφήστε τις να στραγγίσουν ανάποδα για περίπου 15 λεπτά. Γεμίστε τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(31)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(242)
- Εργασία(89)
- Θρησκεία(17)
- Κοινωνία(541)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(828)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.