πριν από  21 ώρες 58 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο συνδυασμός της δροσερής ντομάτας με τη βαθιά γεύση των μανιταριών δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που δύσκολα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Υλικά: 1 μικρό κρεμμύδι 4 μεγάλα μανιτάρια Champignon 250 γρ. κιμάς αρνιού (από τον ώμο) 100 γρ. ζαμπόν 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.σ. μαϊντανός 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 αυγό 1 κομμάτι βούτυρο Αλάτι και πιπέρι Για τις ντομάτες 4 μεγάλες σφιχτές ντομάτες για γέμιση Λίγο αλάτι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Σε τηγάνι λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, σοτάρετε τα λαχανικά χωρίς να ροδίσουν και τα αφήνετε να κρυώσουν. Προσθέστε τον κιμά, το ζαμπόν κομμένο σε κύβους, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την παρμεζάνα και το αυγό. Ανακατέψτε καλά, αλατοπιπερώστε και έχετε έτοιμη τη γέμιση. Κόψτε τα καπάκια από τις ντομάτες, αδειάστε τις με κουτάλι και αλατίστε το εσωτερικό. Αφήστε τις να στραγγίσουν ανάποδα για περίπου 15 λεπτά. Γεμίστε τις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation