Γεμιστές τηγανιτές ελιές: Το ιταλικό σνακ που κλέβει την παράσταση
Γεμιστές τηγανιτές ελιές - Το υπέρτατο μεζεδάκι Δεν είναι μόνο μεζές. Δεν είναι μόνο συνοδευτικό για το ποτό. Είναι μια μικρή γαστρονομική εμπειρία που ταξιδεύει από τα μπαρ της Ιταλίας μέχρι το κυριακάτικο τραπέζι μας. Οι γεμιστές τηγανητές ελιές, με την τραγανή τους επικάλυψη και τη ζουμερή γέμιση, κερδίζουν συνεχώς έδαφος και στις δικές μας κουζίνες. Οι πρωταγωνίστριες είναι οι μεγάλες πράσινες ελιές. Αφαιρείται προσεκτικά το κουκούτσι, κόβοντας την ελιά σε σπιράλ - μια διαδικασία που απαιτεί λίγο χρόνο και υπομονή, αλλά ανταμείβει με το αποτέλεσμα. Η γέμιση μπορεί να διαφέρει: κοτόπουλο, μορταδέλα, προσούτο, ακόμα και ψάρι για τους πιο τολμηρούς. Απαραίτητα συστατικά το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλλο, ενώ μερικές σταγόνες λεμόνι δίνουν τη φρεσκάδα που απογειώνει τη γεύση. Αφού γεμιστούν, οι ελιές ακολουθούν την κλασική τριπλή πανάρισμα - αλεύρι, αυγό, φρυγανιά - με στόχο την τέλεια τραγανή υφή. Το μυστικό για έξτρα απόλαυση: λίγο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(48)
- Αστυνομικά(70)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(78)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(396)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(427)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.