Γιαούρτι: πολύτιμο αλλά όχι για όλους - Ποιοι πρέπει να το αποφεύγουν και γιατί
Ποιοι δεν πρέπει να τρώνε γιαούρτι - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Το γιαούρτι θεωρείται σύμμαχος της υγείας, καθώς προσφέρει πλούσια θρεπτικά συστατικά, πρωτείνες και προβιοτικά. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για όλους. Ορισμένες ομάδες πληθυσμού καλό είναι να το καταναλώνουν με προσοχή - ή να το αποφεύγουν εντελώς.Ποιοι πρέπει να αποφεύγουν το γιαούρτι Άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη Άτομα με αλλεργία στο γάλα Άτομα με διαβήτη Όσοι έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημαΔυσανεξία στη λακτόζη Η δυσανεξία στη λακτόζη εμφανίζεται όταν ο οργανισμός δεν παράγει επαρκή ποσότητα λακτάσης, του ενζύμου που "σπάει" τη λακτόζη - το φυσικό σάκχαρο του γάλακτος και του γιαουρτιού. Το αποτέλεσμα; Πεπτικές ενοχλήσεις όπως φούσκωμα, κράμπες και διάρροια. Παρ' όλα αυτά, τα γιαούρτια με προβιοτικά συχνά περιέχουν λιγότερη λακτόζη, καθώς τα "καλά βακτήρια" τη διασπούν κατά τη ζύμωση. Έτσι, μερικοί άνθρωποι με ήπια δυσανεξία μπορούν να καταναλώνουν μικρές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
 
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
  - Αγροτικά(33)
- Άμυνα(53)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(232)
- Εργασία(67)
- Θρησκεία(66)
- Κοινωνία(555)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(669)
 















 
			
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.