Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, όπως τα έφτιαχνε η γιαγιά
Ζεστή, χορταστική σούπα με μυρωδάτα κεφτεδάκια ρυζιού και κιμά, καλυμμένα με το βελούδινο αυγολέμονο που δίνει μοναδική γεύση. Υλικά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 αυγό 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα 1,5 λίτρο νερό 2 φύλλα δάφνης 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 καρότο σε κυβάκια 1 πατάτα σε κυβάκια Για το αυγολέμονο 2 αυγά Χυμός από 2 λεμόνια 1 κ.σ. κορν φλάουρ Εκτέλεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά ώστε να δέσει. Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, περίπου στο μέγεθος καρυδιού, και τις απλώνουμε σε δίσκο. Βράζουμε το νερό σε μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά, τα φύλλα δάφνης και το ελαιόλαδο. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αλευρώνουμε τα γιουβαρλάκια και τα βάζουμε στην...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(17)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(203)
- Εργασία(59)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(501)
- Νομικά(18)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(815)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.