Γλυκόξινα noodles με μοσχάρι: Ένα εύκολο και ακαταμάχητο πιάτο
Με απλά υλικά, ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και πολύ άρωμα, το αποτέλεσμα είναι ένα χορταστικό και πεντανόστιμο πιάτο που φέρνει ασιατική διάθεση στο τραπέζι Μια γρήγορη, καθημερινή αλλά εντυπωσιακή συνταγή παρουσίασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα της εκπομπής "Buongiorno" του MEGA, αποδεικνύοντας πόσο απλό είναι να φτιάξουμε στο σπίτι ένα από τα πιάτα που συνηθίζουμε να παραγγέλνουμε απ' έξω: γλυκόξινα noodles με μοσχάρι. Υλικά500 γρ. noodles αυγού350 γρ. μοσχάρι κόντρα4 φρέσκα κρεμμύδια300 γρ. μπρόκολο1 κινέζικο λάχανο2 καρότα3 πιπεριές Φλωρίνης2 σκελίδες σκόρδο30 ml σησαμέλαιο1 κ.σ. τζίντζερ τριμμένο100 ml σόγια50 ml oyster sauce1 κ.σ. μέλι100 γρ. κέτσαπ1 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμιαλάτι, πιπέρι ΕκτέλεσηΣε ένα καυτό τηγάνι, ο σεφ ξεκινά ρίχνοντας το σησαμέλαιο και καβουρδίζοντας το σουσάμι για έξτρα άρωμα. Αμέσως μετά προσθέτει το μοσχάρι, αφήνοντας να σωταριστεί καλά, και συνεχίζει με το φρέσκο κρεμμύδι και τα αρωματικά.Στη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(48)
- Άμυνα(36)
- Αστυνομικά(17)
- Εκπαίδευση(357)
- Εργασία(74)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(586)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(669)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.