Γουακαμόλε: Η δροσερή παραλλαγή με δυόσμο που κάνει τη διαφορά
Αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική συνταγή και να προσθέσεις μια αναπάντεχη αλλά ευχάριστη γευστική νότα, υπάρχει ένα απλό βήμα που κάνει τη διαφορά: φρέσκος δυόσμος. Αντί για τον συνήθη κόλιανδρο που συχνά συνοδεύει το γουακαμόλε, ο δυόσμος χαρίζει μια ανάλαφρη, δροσιστική αίσθηση που ταιριάζει υπέροχα με κρέατα στη σχάρα αλλά και με τραγανά τσιπς από τορτίγια. Αυτή η μικρή προσθήκη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στο ήδη αγαπημένο ντιπ.Γουακαμόλε με δροσερό άρωμα δυόσμου Υλικά: 2 ώριμα αβοκάντο Χυμός από ½ λάιμ 1 κ.σ. ελαιόλαδο Μερικές σταγόνες βαλσαμικού ξιδιού Φρέσκος δυόσμος (κατά προτίμηση, ψιλοκομμένος)
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(79)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(149)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(400)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.