πριν από  4 ώρες 1 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική συνταγή και να προσθέσεις μια αναπάντεχη αλλά ευχάριστη γευστική νότα, υπάρχει ένα απλό βήμα που κάνει τη διαφορά: φρέσκος δυόσμος. Αντί για τον συνήθη κόλιανδρο που συχνά συνοδεύει το γουακαμόλε, ο δυόσμος χαρίζει μια ανάλαφρη, δροσιστική αίσθηση που ταιριάζει υπέροχα με κρέατα στη σχάρα αλλά και με τραγανά τσιπς από τορτίγια. Αυτή η μικρή προσθήκη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στο ήδη αγαπημένο ντιπ.Γουακαμόλε με δροσερό άρωμα δυόσμου Υλικά: 2 ώριμα αβοκάντο Χυμός από ½ λάιμ 1 κ.σ. ελαιόλαδο Μερικές σταγόνες βαλσαμικού ξιδιού Φρέσκος δυόσμος (κατά προτίμηση, ψιλοκομμένος)

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation