πριν από  4 ώρες 31 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα γλυκαντικά αυτά, παρά τη φυσική τους προέλευση, δεν είναι απαραίτητα λιγότερο επιβαρυντικά για τον οργανισμό όταν καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες. Ζάχαρη: φυσική ή επεξεργασμένη, η επίδραση είναι παρόμοια Η ζάχαρη που περιέχεται στα φρούτα απορροφάται πιο αργά χάρη στις φυτικές ίνες, αποτρέποντας τις απότομες αυξήσεις σακχάρου στο αίμα. Αντίθετα, η λευκή ζάχαρη φτάνει γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας απότομες αυξήσεις σακχάρου και μακροπρόθεσμα ενδεχομένως αντίσταση στην ινσουλίνη και κίνδυνο διαβήτη τύπου 2. Τα φυσικά γλυκαντικά παρέχουν συνήθως παρόμοιες θερμίδες με τη ζάχαρη, επομένως η ποσότητα που καταναλώνουμε είναι καθοριστικός παράγοντας. Μέλι και σιρόπι σφενδάμου: θρεπτικά αλλά με μέτρο Το μέλι και το σιρόπι σφενδάμου προσφέρουν αντιοξειδωτικά, μέταλλα και πολυφαινόλες, στοιχεία που απουσιάζουν από τη λευκή ζάχαρη. Το σιρόπι σφενδάμου, για παράδειγμα, περιέχει μαγγάνιο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation