Η αλήθεια για τα smoothies: Όταν το υγιεινό γίνεται επιβλαβές
Σύμφωνα με τον Δρ. Ντέιβιντ Κάβαν, η ύψιστη περιεκτικότητα τους σε ζάχαρη, που συχνά περνά απαρατήρητη, μπορεί να ακυρώσει κάθε προσπάθεια αδυνατίσματος. Όσο βλαβερό όσο ένα αναψυκτικό Παρά την "υγιεινή" φήμη τους, πολλά smoothies περιέχουν ζάχαρη αντίστοιχη με αυτή ενός κουτιού Coca-Cola (περίπου 9 κουταλάκια). Η φυσική ζάχαρη των φρούτων, παρότι συνοδεύεται από λίγες φυτικές ίνες, εξακολουθεί να αυξάνει κατακόρυφα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, επιβαρύνοντας τον οργανισμό και πυροδοτώντας εντονότερη αίσθηση πείνας. Η συμβουλή του ειδικού Στο νέο του βιβλίο Managing Type 2 Diabetes, ο Δρ. Κάβαν επισημαίνει πως ένας εύκολος τρόπος για να μειωθεί ο κίνδυνος ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 είναι η αποχή από τα smoothies φρούτων. Αντί για ρόφημα, προτείνει την κατανάλωση ολόκληρων φρούτων, που προσφέρουν πληρέστερη θρέψη και καλύτερη αίσθηση κορεσμού. Με το μπλέντερ, αφαιρούνται πολλές από τις πολύτιμες φυτικές ίνες και θρεπτικές ουσίες των...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(31)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(105)
- Εκπαίδευση(205)
- Εργασία(112)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(465)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(587)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.