πριν από  4 ώρες 21 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια συνταγή με κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση χάρη σε αντζούγιες, σκόρδο, λεμόνι, μουστάρδα και παρμεζάνα - η καλύτερη σως Σίζαρ που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι. Η σαλάτα Καίσαρα είναι ένα κλασικό πιάτο που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, και η σπιτική σάλτσα της μπορεί να μετατρέψει μια απλή σαλάτα σε γαστρονομική εμπειρία. Η συνταγή αυτή συνδυάζει αντζούγιες, σκόρδο, λεμόνι, μουστάρδα και τριμμένη παρμεζάνα, προσφέροντας μια τολμηρή, πλούσια γεύση με κρεμώδη υφή, ιδανική για κάθε γεύμα. Υλικά:6 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και κομμένες3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα6 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα5 φιλέτα αντζούγιας, ψιλοκομμένα1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού (ή περισσότερο ανάλογα με τη γεύση)1 κουταλιά του γλυκού σάλτσα Worcestershire1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα DijonΑλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο4 φλιτζάνια ψωμί μιας μέρας, κομμένο σε κύβους1 κεφάλι μαρούλι romaine, σε μπουκιές Οδηγίες:Ψιλοκόψτε 3...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation