Η απόλυτη συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Μια συνταγή που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και ζεστασιά από την πρώτη μπουκιά. Υλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο 1/4 φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 1 καρότο, ψιλοτριμμένο 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 καρότο, σε μικρά καρέ 1 μικρή σελινόριζα, σε μικρά καρέ 1 πατάτα, σε μικρά καρέ 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1½ λίτρο ζεστό νερό Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αυγά (χωρισμένοι κρόκοι και ασπράδια) Χυμός από 2 λεμόνια 1 κ.σ. κορν φλάουρ Εκτέλεση: Μουλιάζουμε το ρύζι σε νερό για λίγα λεπτά, το ξεπλένουμε και το στραγγίζουμε. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, το ρύζι, το καρότο, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές και ο κιμάς να πάρει ανοιχτό χρώμα. Πλάθουμε μικρά γιουβαρλάκια ίδιου μεγέθους, τα αλευρώνουμε ελαφρά και τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(30)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(223)
- Εργασία(41)
- Θρησκεία(28)
- Κοινωνία(513)
- Νομικά(19)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(483)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.