Η απόλυτη συνταγή για κρέπες και η ιστορία της γαλλικής απόλαυσης
Ιδανικές για να γεμίσετε τις στιγμές σας με γεύση, ειδικά τώρα που περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι, οι κρέπες συνδυάζουν απλότητα και απόλαυση. Η ιστορία της κρέπας Η κρέπα δεν είναι απλώς ένα γλυκό, είναι παράδοση και πολιτισμός, ιδιαίτερα στη Γαλλία, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Βρετάνης. Εκεί γεννήθηκε η αυθεντική κρέπα, που αρχικά παρασκευαζόταν από αλεύρι φαγόπυρου και σερβίρονταν κυρίως αλμυρές. Το φαγόπυρο ήρθε στη Γαλλία τον 13ο αιώνα, πιθανόν από τους σταυροφόρους που το έφεραν από την Ανατολή. Ακόμα παλαιότερα, ανακαλύφθηκαν παρόμοια πιάτα που φτιάχνονταν από μίγμα νερού και θρυμματισμένων δημητριακών σε πυρακτωμένες πέτρες, που χρονολογούνται 7.000 χρόνια πριν. Κάθε χρόνο, στη Γαλλία, στις 2 Φεβρουαρίου, γιορτάζεται η μέρα της κρέπας, μια παράδοση συνδεδεμένη με θρησκευτική γιορτή προς τιμήν ενός παπά που προσέφερε κρέπες στους προσκυνητές. Η τέλεια ζύμη για κρέπες Υλικά: 125 γρ αλεύρι 300 ml γάλα 1 αυγό 2...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(106)
- Εκπαίδευση(179)
- Εργασία(107)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(517)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.