Η ελληνική συνταγή που προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση
Η συνταγή που έγινε viral: Ζυμαρικά με ψητά τοματίνια και φέτα Η συγκεκριμένη ελληνική συνταγή ξεχωρίζει για την ευελιξία της, καθώς μπορεί να σερβιριστεί με την ίδια επιτυχία ως ορεκτικό, συνοδευτικό ή ακόμα και ως ελαφρύ κυρίως πιάτο. Ιδανικά συνδυάζεται με φρέσκια, τραγανή χωριάτικη μπαγκέτα και ένα ποτήρι δροσερό, λευκό κρασί, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία με έντονο το άρωμα της Μεσογείου. Υλικά για τη Συνταγή2 φλιτζάνια τοματίνια, ολόκληραΕλαιόλαδο για το ταψί2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένεςΑλατοπίπερο κατά βούληση300 γραμμάρια φέτα, σε κομμάτι1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ξερή1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβοΜερικές ελιές μαύρες Καλαμών, εκπυρηνωμένες (προαιρετικά)500 γραμμάρια ζυμαρικά της επιλογής σας (φιογκάκια, πένες κτλ.)1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, για τα ζυμαρικά¼ φλιτζανιού βασιλικό, ψιλοκομμένο, για το πασπάλισμαΕκτέλεση 1.Αρχικά προθερμάνετε το φούρνο στους 200ο C στον αέρα. 2.Σε ένα πυρίμαχο σκεύος...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(89)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(473)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(485)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.