πριν από  6 ώρες 15 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια πλούσια, μεσογειακή εκδοχή της ιταλικής κλασικής συνταγής - με χωριάτικο χαρακτήρα και ατόφια γεύση Ελλάδας Η καρμπονάρα είναι ίσως το πιο εμβληματικό πιάτο ζυμαρικών στον κόσμο. Όμως, η ελληνική κουζίνα ξέρει πώς να της δώσει τη δική της ψυχή. Αντί για πανσέτα, πρωταγωνιστεί το χωριάτικο λουκάνικο, ενώ μια δόση πάπρικας και φρέσκιας ντομάτας προσθέτει εκείνη τη μεσογειακή πινελιά που κάνει τη διαφορά. Υλικά για 4 μερίδες500 γρ. παπαρδέλες4 χωριάτικα λουκάνικα1 σκόρδο (σπασμένο)1 κ.σ. πάπρικα2 φλ. ψιλοκομμένες ντομάτες3 κρόκοι αυγών250 γρ. κρέμα γάλακτοςΑλάτι, πιπέριΤριμμένο τυρί της επιλογής σας ΕκτέλεσηΑφαίρεσε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα, ψιλόκοψέ τα και σοτάρισέ τα σε δυνατή φωτιά με το σκόρδο και την πάπρικα μέχρι να ροδίσουν και να μοσχομυρίσουν.Πρόσθεσε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και λίγο θυμάρι, αφήνοντας τη σάλτσα να δέσει για 5 λεπτά.Στο μεταξύ, βράσε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες.Σε ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation