Η καρμπονάρα που συνδυάζει Ιταλία και Ελλάδα σε κάθε μπουκιά
Μια πλούσια, μεσογειακή εκδοχή της ιταλικής κλασικής συνταγής - με χωριάτικο χαρακτήρα και ατόφια γεύση Ελλάδας Η καρμπονάρα είναι ίσως το πιο εμβληματικό πιάτο ζυμαρικών στον κόσμο. Όμως, η ελληνική κουζίνα ξέρει πώς να της δώσει τη δική της ψυχή. Αντί για πανσέτα, πρωταγωνιστεί το χωριάτικο λουκάνικο, ενώ μια δόση πάπρικας και φρέσκιας ντομάτας προσθέτει εκείνη τη μεσογειακή πινελιά που κάνει τη διαφορά. Υλικά για 4 μερίδες500 γρ. παπαρδέλες4 χωριάτικα λουκάνικα1 σκόρδο (σπασμένο)1 κ.σ. πάπρικα2 φλ. ψιλοκομμένες ντομάτες3 κρόκοι αυγών250 γρ. κρέμα γάλακτοςΑλάτι, πιπέριΤριμμένο τυρί της επιλογής σας ΕκτέλεσηΑφαίρεσε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα, ψιλόκοψέ τα και σοτάρισέ τα σε δυνατή φωτιά με το σκόρδο και την πάπρικα μέχρι να ροδίσουν και να μοσχομυρίσουν.Πρόσθεσε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και λίγο θυμάρι, αφήνοντας τη σάλτσα να δέσει για 5 λεπτά.Στο μεταξύ, βράσε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες.Σε ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(34)
- Άμυνα(22)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(303)
- Εργασία(37)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(538)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(777)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.