Η ομελέτα-θαύμα που γίνεται σε 5 λεπτά και "σώζει" κάθε πρωινό!
Το μυστικό που την κάνει αφράτη, ζουμερή και απίστευτα νόστιμη - όπως δεν την έχετε ξαναφάει Η ομελέτα είναι από τα πιο αγαπημένα, γρήγορα και χορταστικά φαγητά. Όμως υπάρχει ένας απλός τρόπος να την απογειώσετε και να γίνει αφράτη σαν σύννεφο και γεμάτη γεύση, χωρίς κόπο και χωρίς περίπλοκα υλικά.Το μυστικό για την τέλεια ομελέτα Το κόλπο είναι λίγο νερό - ναι, νερό! Όταν ρίχνετε 1-2 κουταλιές της σούπας νερό στο μείγμα των αυγών, ο ατμός που δημιουργείται στο τηγάνι κάνει την ομελέτα απίστευτα φουσκωτή.Υλικά 3 αυγά 1-2 κ.σ. νερό Αλάτι & πιπέρι 1 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο Προαιρετικά: τυρί, ζαμπόν, πιπεριές, ντομάτα, μανιτάρια, βόταναΕκτέλεση Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά τα αυγά με το νερό, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα και αφρώδη. Ζεσταίνετε το βούτυρο ή το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνετε το μείγμα και χαμηλώνετε τη φωτιά. Προσθέτετε τα υλικά της επιλογής σας στη μία πλευρά της ομελέτας. Μόλις αρχίσει να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(43)
- Άμυνα(26)
- Αστυνομικά(29)
- Εκπαίδευση(178)
- Εργασία(21)
- Θρησκεία(34)
- Κοινωνία(595)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(424)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.