Η πιο δροσερή αυγοσαλάτα για το καλοκαίρι
Ένα δροσερό και χορταστικό έδεσμα που φτιάχνεται εύκολα και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Υλικά: 8 βρασμένα αυγά, κομμένα σε μικρά κομμάτια Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 75 γρ. σέλερι, ψιλοκομμένο σε κυβάκια 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 75 γρ. ραπανάκια, κομμένα σε μικρούς κύβους 100 γρ. μαγιονέζα (ή αν προτιμάτε, μισή ποσότητα μαγιονέζας και μισή γιαούρτι για πιο ελαφριά γεύση) 8 φέτες χωριάτικου ψωμιού ή λεπτές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού Φύλλα μαρουλιού Πίκλες αγγουριού, κομμένες σε λεπτές φέτες Εκτέλεση: Ξεκινάμε βάζοντας όλα τα υλικά για την αυγοσαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ. Με μια κουτάλα ή σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις χωρίς να διαλυθούν τα αυγά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία με δύο ώρες, ώστε να κρυώσει καλά και να ενωθούν τα αρώματα. Για το σερβίρισμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αυγοσαλάτα είτε ως γέμιση για σάντουιτς είτε ως επικάλυψη σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(79)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(149)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(400)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(352)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.