Η πιο τραγανή και παραδοσιακή τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο - Το άρωμα του χωριού στον φούρνο σας!
Μια αυθεντική συνταγή που παντρεύει την απλότητα των υλικών με τη μαγεία της σπιτικής παράδοσης - όπως την έφτιαχνε η γιαγιά στο χωριό Αυτή η τυρόπιτα δεν είναι απλώς νόστιμη - είναι εμπειρία. Με κάθε μπουκιά, ξυπνάει μνήμες από αυλές, γιαγιάδες και ξύλινους φούρνους. Ο σεφ Δημήτρης Μιχαηλίδης μοιράζεται την απόλυτη συνταγή για χωριάτικη τυρόπιτα με χειροποίητο φύλλο, λεπτό και τραγανό, που "κλειδώνει" μέσα του γεύσεις αυθεντικές και παραδοσιακές. Με απλά υλικά και οδηγίες βήμα-βήμα, θα φτιάξετε μια πίτα που θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Το φύλλο ανοίγεται στο χέρι, γεμίζεται με φέτα, βουτυρώνεται γενναιόδωρα και ψήνεται μέχρι να ροδίσει, αφήνοντας εκείνο το ακαταμάχητο "κρακ" στην πρώτη μπουκιά. Υλικά: 400 ml χλιαρό νερό 1 κ.γ. αλάτι 70 ml ελαιόλαδο 750 γρ. αλεύρι για πίτες 250 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ 400 γρ. φέτα Εκτέλεση: Φτιάχνετε τη ζύμη με νερό, λάδι, αλάτι και αλεύρι και την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(61)
- Αστυνομικά(84)
- Εκπαίδευση(175)
- Εργασία(81)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(471)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.