Καφές με κακάο: Το μυστικό των γαστρεντερολόγων για την υγεία του εντέρου
Αν πιστεύετε ότι το καλύτερο που μπορείτε να προσθέσετε στον καφέ σας είναι το γάλα ή κάποιο γλυκαντικό, οι ειδικοί έχουν μια διαφορετική και πιο ωφέλιμη πρόταση: το κακάο. Καφές και κακάο: Ένα αντιοξειδωτικό δίδυμο Ο καφές, από μόνος του, είναι γνωστό ότι έχει ευεργετική επίδραση στο έντερο, κυρίως λόγω των πολυφαινολών που περιέχει ενώσεων με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Σύμφωνα με τον γαστρεντερολόγο Dr. Joseph Salhab, οι πολυφαινόλες βοηθούν στην ενίσχυση των καλών βακτηρίων στο έντερο και περιορίζουν την ανάπτυξη των επιβλαβών μικροοργανισμών. Το κακάο, από την άλλη, αποτελεί επίσης εξαιρετική πηγή πολυφαινολών. Όταν προστεθεί στον καφέ, η αντιοξειδωτική του δύναμη αυξάνεται, προσφέροντας επιπλέον προστασία από το οξειδωτικό στρες έναν παράγοντα που συνδέεται με παθήσεις όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου. Η σημασία των φυτικών ινών Ένας ακόμη λόγος για να εντάξει κανείς το κακάο στον πρωινό καφέ του είναι η περιεκτικότητά του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(60)
- Αστυνομικά(94)
- Εκπαίδευση(120)
- Εργασία(106)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(453)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(369)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.