πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν πιστεύετε ότι το καλύτερο που μπορείτε να προσθέσετε στον καφέ σας είναι το γάλα ή κάποιο γλυκαντικό, οι ειδικοί έχουν μια διαφορετική και πιο ωφέλιμη πρόταση: το κακάο. Καφές και κακάο: Ένα αντιοξειδωτικό δίδυμο Ο καφές, από μόνος του, είναι γνωστό ότι έχει ευεργετική επίδραση στο έντερο, κυρίως λόγω των πολυφαινολών που περιέχει ενώσεων με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Σύμφωνα με τον γαστρεντερολόγο Dr. Joseph Salhab, οι πολυφαινόλες βοηθούν στην ενίσχυση των καλών βακτηρίων στο έντερο και περιορίζουν την ανάπτυξη των επιβλαβών μικροοργανισμών. Το κακάο, από την άλλη, αποτελεί επίσης εξαιρετική πηγή πολυφαινολών. Όταν προστεθεί στον καφέ, η αντιοξειδωτική του δύναμη αυξάνεται, προσφέροντας επιπλέον προστασία από το οξειδωτικό στρες έναν παράγοντα που συνδέεται με παθήσεις όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου. Η σημασία των φυτικών ινών Ένας ακόμη λόγος για να εντάξει κανείς το κακάο στον πρωινό καφέ του είναι η περιεκτικότητά του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation