Κακοσμία σώματος: Πώς επηρεάζεται από τη διατροφή και ποια τρόφιμα τη μειώνουν ή την επιδεινώνουν
Αν και συχνά η κακοσμία αποδίδεται στην προσωπική υγιεινή, η πραγματικότητα είναι πως η διατροφή παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο απ' ό,τι πιστεύουμε. Πώς δημιουργείται η κακοσμία Η μυρωδιά του σώματος οφείλεται στην αλληλεπίδραση του ιδρώτα με τα βακτήρια που ζουν στο δέρμα μας. Ωστόσο, δεν ευθύνονται μόνο η εφίδρωση ή η κακή υγιεινή. Η μυρωδιά επηρεάζεται επίσης από: Ορμονικές αλλαγές Ορισμένες λοιμώξεις Φαρμακευτική αγωγή Παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης Και βεβαίως, τις διατροφικές μας επιλογές Ορισμένα τρόφιμα περιέχουν ουσίες όπως τα θειούχα παράγωγα, τα οποία παράγουν έντονες και συχνά δυσάρεστες οσμές, που μπορούν να επηρεάσουν το πώς μυρίζει το σώμα μας. Τρόφιμα που ενισχύουν την κακοσμία Ορισμένες τροφές είναι γνωστό ότι αυξάνουν την κακοσμία είτε λόγω των ενώσεών τους είτε επειδή προκαλούν αυξημένη εφίδρωση. Μεταξύ αυτών: Σκόρδο και κρεμμύδι Λάχανο, μπρόκολο και κουνουπίδι (λόγω θείου) Κόκκινο κρέας, το οποίο δυσκολεύεται...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(12)
- Άμυνα(57)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(248)
- Εργασία(51)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(660)
- Νομικά(18)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(765)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.