Καλοκαιρινή σαλάτα με φράουλες και τυρί: Δροσιά, χρώμα και γεύση στο πιάτο σας
Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για ανάλαφρες, φρέσκες σαλάτες και η σημερινή πρόταση αξιοποιεί έναν πρωταγωνιστή της εποχής: τις φράουλες. Γιατί να βάλετε φράουλες στη σαλάτα; Πέρα από τη γεύση και το χρώμα που χαρίζουν, οι φράουλες αποτελούν μια θρεπτική βόμβα. Είναι πλούσιες σε: Βιταμίνη C, που ενισχύει το ανοσοποιητικό και συμβάλλει στη λάμψη της επιδερμίδας. Φυτικές ίνες, που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του πεπτικού. Αντιοξειδωτικά, όπως οι ανθοκυανίνες, οι οποίες προστατεύουν την καρδιά και καταπολεμούν τη φθορά των κυττάρων. Υλικά: 200 γρ. μαρούλι, ψιλοκομμένο 60 γρ. φράουλες, κομμένες στα τέσσερα 30 γρ. προσούτο σε λεπτές λωρίδες 50 γρ. γκοργκοντζόλα σε κύβους 30 γρ. καρύδια καραμελωμένα 80 γρ. βινεγκρέτ με φράουλα 10 γρ. φρέσκος δυόσμος, χοντροκομμένος Αλάτι, κατά βούληση 100 γρ. καρύδια, ελαφρώς ψημένα 20 γρ. γλυκόζη Λίγο αλάτι 200 γρ. φράουλες 25 γρ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο 10 γρ. μουστάρδα Ντιζόν 200 γρ. ηλιέλαιο Αλάτι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(100)
- Αστυνομικά(117)
- Εκπαίδευση(190)
- Εργασία(91)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(508)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(670)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.