Κανελόνια χωρίς κιμά: Μια πιο ελαφριά και δημιουργική εκδοχή
Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο ελαφρύ ή διαφορετικό, μια χορτοφαγική παραλλαγή με ρικότα, μανιτάρια και λευκό κρασί μπορεί να αποτελέσει μια γευστική έκπληξη που θα σας ενθουσιάσει. Για αυτή την εναλλακτική γέμιση, θα χρειαστείτε: 400 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ψιλοκομμένα) 500 γρ. ρικότα 1 κρεμμύδι και 1-2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι λευκό κρασί Αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο Σοτάρετε τα μανιτάρια με το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να χάσουν τα υγρά τους και να πάρουν χρώμα. Σβήστε με το κρασί και αφήστε το να εξατμιστεί. Ανακατέψτε τα με τη ρικότα και τα μπαχαρικά για μια πλούσια αλλά ανάλαφρη γέμιση. Αν θέλετε να αποφύγετε τα έτοιμα ζυμαρικά, μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε τα δικά σας: Υλικά: 1 αυγό 125 ml γάλα 60 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. ελαιόλαδο Αλάτι Βούτυρο ή λάδι για το τηγάνι Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο, λεπτό μείγμα. Ψήστε το κάθε φύλλο σε αντικολλητικό τηγάνι για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(15)
- Αστυνομικά(30)
- Εκπαίδευση(253)
- Εργασία(21)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(588)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(411)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.