Καρδιά: Ποια φασόλια είναι καλύτερα για την υγεία της;
Μαύρα φασόλια ή pinto; Τι δείχνουν τα δεδομένα για έντερο και καρδιά Τα μαύρα φασόλια και τα φασόλια pinto συγκαταλέγονται στα πιο θρεπτικά είδη οσπρίων, γνωστά για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε φυτική πρωτείνη, φυτικές ίνες και απαραίτητα μέταλλα. Παρότι μοιράζονται κοινές διατροφικές αξίες, οι ειδικοί τονίζουν ότι παρουσιάζουν διακριτές διαφορές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υγεία του εντέρου και την καρδιαγγειακή λειτουργία.Μαύρα φασόλια: "Σύμμαχος" του εντέρου και του μικροβιώματος Τα μαύρα φασόλια ξεχωρίζουν για τις περισσότερες φυτικές ίνες και το πλούσιο αντιοξειδωτικό τους προφίλ. Περισσότερες φυτικές ίνες: Συμβάλλουν καλύτερα στην κινητικότητα του εντέρου και στη θρέψη της εντερικής μικροχλωρίδας. Πολυφαινόλες με πρεβιοτική δράση: Οι σκούρες φλούδες τους περιέχουν ανθοκυανίνες, οι οποίες ενισχύουν τη μικροβιακή ποικιλότητα. Γλυκαιμική σταθερότητα: Οι φυτικές ίνες επιβραδύνουν την απορρόφηση υδατανθράκων, μειώνοντας τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(34)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(37)
- Θρησκεία(22)
- Κοινωνία(579)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(574)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.