Καρδιά: Ποια τρόφιμα όταν συνδυαστούν την "θωρακίζουν"
Ρύζι και καφές στη μάχη κατά των καρδιακών παθήσεων: Μια φυσική ένωση με ισχυρή προστατευτική δράση Καθώς οι καρδιαγγειακές παθήσεις εξακολουθούν να αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως, η επιστημονική κοινότητα στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε προληπτικές λύσεις που βασίζονται στη διατροφή. Νέα μελέτη φέρνει στο προσκήνιο μια φυσική ουσία - το 5-καφεοϋλκινικό οξύ (5-CQA) - που συναντάται σε καθημερινές τροφές όπως ο καφές και το καστανό ρύζι, και η οποία φαίνεται να ενισχύει σημαντικά την άμυνα της καρδιάς απέναντι στις βλάβες.Η ένωση που "οπλίζει" τα καρδιακά κύτταρα Το 5-CQA είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, μέλος της οικογένειας των πολυφαινολών, που εντοπίζεται σε μεγάλες ποσότητες στους κόκκους καφέ και στα εξωτερικά στρώματα του ρυζιού ολικής αλέσεως. Η έρευνα, δημοσιευμένη στην επιθεώρηση Biochemical and Biophysical Research Communications, δείχνει πως η ουσία αυτή ενεργοποιεί έναν φυσικό μηχανισμό κυτταρικής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(83)
- Αστυνομικά(109)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(95)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(514)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.