Κάστανα ζουμερά στον φούρνο: Τα μυστικά για να μην στεγνώσουν ποτέ
Πώς ψήνουμε κάστανα στον φούρνο χωρίς να στεγνώσουν - Τα 4 απλά βήματα Η εποχή των κάστανων έχει φτάσει, με αυτόν τον μικρό, αλλά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά καρπό να κυριαρχεί στις φθινοπωρινές αγορές της Ελλάδας, από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη. Η συγκομιδή ξεκινά τον Οκτώβριο και διαρκεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, προσφέροντας γλυκιά γεύση και πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία: πρωτείνη υψηλής ποιότητας, φυτικές ίνες, βιταμίνες B και C, φυλλικό οξύ, σίδηρο, κάλιο και ασβέστιο.Ψητά κάστανα στον φούρνο: τα μυστικά για να μείνουν ζουμερά Το κλειδί για τέλεια ψημένα κάστανα είναι η σωστή προετοιμασία και η υγρασία κατά το ψήσιμο. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C με αέρα. Χαράξτε τα κάστανα σχηματίζοντας έναν σταυρό στο κέλυφος με κοφτερό μαχαίρι. Αυτό τα βοηθά να ψηθούν πιο γρήγορα και να μην σκάσουν. Τοποθετήστε τα σε ταψί και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας νερό, για να παραμείνουν ζουμερά. Ψήστε για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(30)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(200)
- Εργασία(41)
- Θρησκεία(46)
- Κοινωνία(531)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(561)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.