πριν από  4 ώρες 43 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Κάποια αλκοολούχα ποτά όχι μόνο δεν ωφελούνται από την υπερβολική ψύξη, αλλά μπορεί να χάσουν το γευστικό και αρωματικό τους προφίλ. Ποια ποτά επηρεάζονται αρνητικά από την κατάψυξη Gin (Τζιν) Το τζιν χαρακτηρίζεται από την πολύπλοκη αρωματική του σύνθεση, που βασίζεται κυρίως σε βότανα και μπαχαρικά. Όταν εκτεθεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, αυτά τα αρώματα σβήνουν, με αποτέλεσμα ένα πιο άγευστο ποτό. Αν θέλετε να το πιείτε δροσερό, προτιμήστε τη συντήρηση στο ψυγείο και όχι στην κατάψυξη. Tequila (Τεκίλα) Παρότι η υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ αποτρέπει την πλήρη κατάψυξή της, η μακροχρόνια ψύξη επηρεάζει αρνητικά την πολυπλοκότητα της γεύσης και την αρωματική της ένταση. Η τεκίλα, ιδιαίτερα οι πιο ποιοτικές παλαιωμένες εκδοχές της, αξίζει να καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαφρώς δροσερή. Ουίσκι, ρούμι και κονιάκ Τα σκούρα αποστάγματα, όπως το ουίσκι, το ρούμι και το κονιάκ, έχουν πλούσιο αρωματικό προφίλ που...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation