Κατάψυξη και αλκοόλ: Ποια ποτά δεν αντέχουν το ψύχος και γιατί
Κάποια αλκοολούχα ποτά όχι μόνο δεν ωφελούνται από την υπερβολική ψύξη, αλλά μπορεί να χάσουν το γευστικό και αρωματικό τους προφίλ. Ποια ποτά επηρεάζονται αρνητικά από την κατάψυξη Gin (Τζιν) Το τζιν χαρακτηρίζεται από την πολύπλοκη αρωματική του σύνθεση, που βασίζεται κυρίως σε βότανα και μπαχαρικά. Όταν εκτεθεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, αυτά τα αρώματα σβήνουν, με αποτέλεσμα ένα πιο άγευστο ποτό. Αν θέλετε να το πιείτε δροσερό, προτιμήστε τη συντήρηση στο ψυγείο και όχι στην κατάψυξη. Tequila (Τεκίλα) Παρότι η υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ αποτρέπει την πλήρη κατάψυξή της, η μακροχρόνια ψύξη επηρεάζει αρνητικά την πολυπλοκότητα της γεύσης και την αρωματική της ένταση. Η τεκίλα, ιδιαίτερα οι πιο ποιοτικές παλαιωμένες εκδοχές της, αξίζει να καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαφρώς δροσερή. Ουίσκι, ρούμι και κονιάκ Τα σκούρα αποστάγματα, όπως το ουίσκι, το ρούμι και το κονιάκ, έχουν πλούσιο αρωματικό προφίλ που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(83)
- Αστυνομικά(109)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(95)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(514)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.