Καύσωνας στο ψυγείο σου; Οι 9 χρυσοί κανόνες για να μη χαλάσει τίποτα φέτος το καλοκαίρι
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή διαχείριση τροφίμων το καλοκαίρι Το καλοκαίρι είναι εδώ - και μαζί του φέρνει καύσωνα, μπάνια, εκδρομές... και πολύ σοβαρές παγίδες για τα τρόφιμά μας. Η αλήθεια είναι απλή: μια απροσεξία αρκεί για να καταλήξει το αγαπημένο μας φαγητό... επικίνδυνο. Με λίγα λόγια; Ο σωστός χειρισμός των τροφίμων το καλοκαίρι είναι κυριολεκτικά θέμα υγείας. Εσύ ξέρεις πώς να προστατέψεις το ψυγείο σου από την "θερμική κατάρρευση"; Διάβασε τώρα τους 9 SOS κανόνες συντήρησης τροφίμων που θα σώσουν εσένα και το καλοκαιρινό τραπέζι σου.1. Μην αφήνεις το ψυγείο να "ψηθεί" Ο πιο ύπουλος εχθρός του καλοκαιριού είναι... η ίδια η θερμοκρασία. Κράτησε το ψυγείο κάτω από τους 5°C και την κατάψυξη στους -18°C. Πώς; Με θερμόμετρο ψυγείου - μικρό gadget, τεράστια ασφάλεια.2. Όχι άλλο ΤΕΤΡΙΣ στο ψυγείο! Υπερφορτωμένο ψυγείο = κακή κυκλοφορία αέρα = τα τρόφιμα δεν ψύχονται σωστά. Κάνε χώρο και σκέψου στρατηγικά. Τα ωμά κρέατα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(57)
- Αστυνομικά(92)
- Εκπαίδευση(88)
- Εργασία(73)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(435)
- Νομικά(1)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(212)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.