Κεφτέδες ή κεμπάπ; Δύο απολαυστικές προτάσεις που λύνουν το γευστικό δίλημμα
Όταν το τραπέζι στρώνεται με μεράκι, δύο πιάτα κλέβουν πάντα την παράσταση: οι κεφτέδες και τα κεμπάπ. Αν όμως έπρεπε να διαλέξετε μόνο ένα; Ίσως οι παρακάτω συνταγές σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Κεφτεδάκια σαγανάκι με κρητική γραβιέρα Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 1 κιλό κιμάς αρνίσιος 1/2 κ.γ. κύμινο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι, λίγο μπούκοβο Λίγο λάδι για το τηγάνισμα 150 γρ. γραβιέρα Κρήτης (τύπου σπηλιάς) Για τη σάλτσα: 4 ώριμες ντομάτες (ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες) 1/2 κ.γ. ζάχαρη Αλάτι, πιπέρι, ξερός δυόσμος 15 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση: Σε μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά του κιμά μέχρι να ενωθούν καλά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους τηγανίζουμε σε αντικολλητικό σκεύος με λίγο λάδι, χωρίς πανάρισμα. Για τη σάλτσα, σοτάρουμε την ντομάτα στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Τελειώνουμε με το βούτυρο για γυαλάδα. Σερβίρουμε τη σάλτσα σε βαθύ πιάτο και τοποθετούμε πάνω...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(83)
- Αστυνομικά(109)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(95)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(514)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.