Κεμπάπ κοτόπουλου: Ελαφριά, πεντανόστιμη και πρωτεϊνούχα εκδοχή του αγαπημένου πιάτου
Με βάση τον κιμά κοτόπουλου, πλούσια μυρωδικά και λιγότερα λιπαρά, αυτό το πιάτο συνδυάζει μοναδική γεύση με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνη Αναζητάς μια πιο υγιεινή παραλλαγή του κλασικού κεμπάπ χωρίς να χάσεις τη γεύση; Το κεμπάπ κοτόπουλου είναι η ιδανική λύση.Υλικά (για 4 μερίδες) 500 γρ. κιμάς κοτόπουλου (κατά προτίμηση από μπούτι) 1 ξερό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες ή ψιλοκομμένες 100 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, τριμμένο (στο μούλτι) 1 κ.σ. κατσικίσιο γιαούρτι 4 κ.σ. φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή) 1 κ.γ. σουμάκ (προαιρετικά) 1 κ.σ. ξίδι από κρασί 4 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές και αφράτο μείγμα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα ώστε να "δέσουν" οι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(87)
- Αστυνομικά(101)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(101)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(525)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(556)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.