Κι όμως την τρώμε λάθος! Ανακάλυψε πώς να απολαμβάνεις τη σοκολάτα σωστά και να ξετρελάνεις τον ουρανίσκο σου!
Μικρές αλλαγές στον τρόπο που τρως τη σοκολάτα μπορούν να απογειώσουν τη γεύση και να κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική Όλοι αγαπούν τη σοκολάτα. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι! Ωστόσο φαίνεται ότι ελάχιστοι γνωρίζουμε πως να την απολαμβάνουμε σωστά. Όπως φαίνεται, όλοι μας κάνουμε ένα τεράστιο, αλλά πολύ συνηθισμένο λάθος κατά τη φύλαξή της. Σύμφωνα με την επιστήμονα τροφίμων Natalie Alibrandi, η σοκολάτα δεν πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο καθώς τα επίπεδα υγρασίας είναι πολύ υψηλά. Αντίθετα, η ιδανική θερμοκρασία για τη φύλαξη της σοκολάτας είναι οι 18 βαθμοί Κελσίου. Όπως είπε η Alibrandi στην Telegraph, ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβετε ότι μια σοκολάτα δεν αποθηκεύτηκε σωστά είναι όταν δεν κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο του "κρακ" όταν κόβετε ένα κομμάτι. Εάν μια σοκολάτα θρυμματίζεται ή λιώνει πολύ γρήγορα στα χέρια σας, τότε πιθανότατα δεν έχει φυλαχθεί σωστά. Επιπλέον, όταν φυλάσσετε τις σοκολάτες σας στο ψυγείο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Η επιθυμία για σοκολάτα μπορεί να προκύψει για πολλούς λόγους, όπως είναι η αφυδάτωση, το άγχος ή η κόπωση. Δείτε αναλυτικά κάποιους από αυτούς, τη διατροφική αξία της σοκολάτας, καθώς και πώς μπορείτε να περιορίσετε τις λιγούρες.Αφυδάτωση Στην αφυδάτωση το σώμα δεν έχει αρκετά υγρά, είτε επειδή δεν πίνετε υγρά, είτε επειδή χάνετε υγρά μέσω του ιδρώτα. Η αφυδάτωση...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(80)
- Αστυνομικά(88)
- Εκπαίδευση(189)
- Εργασία(111)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(537)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(617)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.