Κίνδυνος στην κουζίνα: Οι 7 τροφές που δεν πρέπει να μπουν ποτέ στο φούρνο μικροκυμάτων
Σοκ από... καθημερινή χρήση: Τι δεν πρέπει να μπαίνει ποτέ στο φούρνο μικροκυμάτων Ο φούρνος μικροκυμάτων εξακολουθεί να θεωρείται από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές - και όχι άδικα. Εξασφαλίζει ταχύτατη θέρμανση, αλλά κρύβει και κινδύνους όταν χρησιμοποιείται αλόγιστα. Ας δούμε τα πλέον επικίνδυνα τρόφιμα που πρέπει να αποφύγετε, ειδικά αν τον χρησιμοποιείτε σε κοινόχρηστους χώρους, όπως το γραφείο, όπως επισημαίνει το Olive Magazine:1. Ολόκληρο αυγό (με κέλυφος ή χωρίς) Αυγά, ολόκληρα ή καθαρισμένα, δεν πρέπει να μπουν ποτέ στον φούρνο μικροκυμάτων: η εσωτερική πίεση δημιουργεί "μίνι-έκρηξη", με θραύσματα και μεγάλη ακαταστασία - και σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος. Αν θέλετε ζεστό αυγό, κόψτε το σε φέτες πριν το θερμάνετε.2. Αλλαντικά και λουκάνικα Μπορεί να παίζουν ρόλο στη διατροφή σας με μέτρο, αλλά στα μικροκύματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο επιβλαβή. Έρευνες δείχνουν ότι η θέρμανση ενισχύει την παραγωγή οξειδωμένης χοληστερόλης -...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια από τις ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε πολλές φορές στην καθημερινότητάς μας, καθώς μέσα σε πολύ λίγο μπορούμε να φάμε το γεύμα μας ζεστό ακόμα και αν έχει μαγειρευτεί κάποια ή κάποιες μέρες πριν. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η σωστή χρήση του είναι σημαντική τόσο για την υγεία μας όσο και για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα στο...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(50)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(282)
- Εργασία(76)
- Θρησκεία(16)
- Κοινωνία(628)
- Νομικά(29)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(913)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.