Κοκκινιστοί γίγαντες με χόρτα: Το απόλυτο comfort food του φθινοπώρου
Μπελαλίδικο αλλά πεντανόστιμο φαγητό, με αρώματα χόρτων και ντομάτας, ιδανικό για τις πρώτες κρύες μέρες Δεν είναι από εκείνα τα πιάτα που μαγειρεύεις στο άψε-σβήσε, αλλά αξίζει κάθε λεπτό που θα του αφιερώσεις. Οι κοκκινιστοί γίγαντες με χόρτα είναι ένα πιάτο παραδοσιακό, χορταστικό και γεμάτο γεύση, ιδανικό για τις μέρες που η θερμοκρασία πέφτει. Η βασική προετοιμασία ξεκινά από την προηγούμενη μέρα, καθώς οι γίγαντες πρέπει να μουλιάσουν σε άφθονο νερό για 12 έως 24 ώρες. Μπορεί να μοιάζει μπελαλίδικο, αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει.Υλικά 500 γρ. γίγαντες (μουλιασμένοι από το προηγούμενο βράδυ) 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 6 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 1 κονσέρβα (400 γρ.) ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κ.γ. αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 μικρή χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό 1 μικρή χούφτα ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα 350 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(49)
- Αστυνομικά(41)
- Εκπαίδευση(281)
- Εργασία(49)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(580)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(561)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.