πριν από  23 ώρες 9 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι κολοκυθοκεφτέδες είναι από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα μεζεδάκια της ελληνικής κουζίνας, ιδανικοί για καλοκαιρινά τραπέζια ή ως συνοδευτικό σε κάθε γεύμα. Υλικά: 500 γρ. κολοκυθάκια, τριμμένα 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα Μισό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο Μισό ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο 1 αυγό 150 γρ. φέτα τριμμένη (προαιρετικά) Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου 1 φλιτζάνι) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση: Τρίψτε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και πασπαλίστε τα με λίγο αλάτι. Αφήστε τα να σταθούν σε σουρωτήρι για 15-20 λεπτά, ώστε να αποβάλουν τα υγρά τους. Πιέστε καλά τα κολοκυθάκια με τα χέρια σας ή μέσα σε μια καθαρή πετσέτα κουζίνας, ώστε να φύγει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε τα κολοκυθάκια με το ξερό και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον δυόσμο, το αυγό και τη φέτα (αν τη χρησιμοποιείτε). Ρίξτε αλάτι και πιπέρι.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation