Κολοκυθοκεφτέδες: Εύκολη και γευστική συνταγή
Οι κολοκυθοκεφτέδες είναι από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα μεζεδάκια της ελληνικής κουζίνας, ιδανικοί για καλοκαιρινά τραπέζια ή ως συνοδευτικό σε κάθε γεύμα. Υλικά: 500 γρ. κολοκυθάκια, τριμμένα 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα Μισό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο Μισό ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο 1 αυγό 150 γρ. φέτα τριμμένη (προαιρετικά) Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου 1 φλιτζάνι) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση: Τρίψτε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και πασπαλίστε τα με λίγο αλάτι. Αφήστε τα να σταθούν σε σουρωτήρι για 15-20 λεπτά, ώστε να αποβάλουν τα υγρά τους. Πιέστε καλά τα κολοκυθάκια με τα χέρια σας ή μέσα σε μια καθαρή πετσέτα κουζίνας, ώστε να φύγει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε τα κολοκυθάκια με το ξερό και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον δυόσμο, το αυγό και τη φέτα (αν τη χρησιμοποιείτε). Ρίξτε αλάτι και πιπέρι.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(23)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(204)
- Εργασία(28)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(574)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(606)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.