Κρέας:Το απλό κόλπο που μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες έως 88%
Oι ειδικοί επισημαίνουν ότι υπάρχουν απλές τεχνικές, οι οποίες μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο και καθιστούν το κρέας ασφαλέστερο για κατανάλωση Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος έχει συνδεθεί με την εμφάνιση καρκινογόνων ουσιών, κυρίως όταν μαγειρεύεται σε υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι υπάρχουν απλές τεχνικές, οι οποίες μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο και καθιστούν το κρέας ασφαλέστερο για κατανάλωση.Μαρινάρισμα: Το "μυστικό" για μείωση του κινδύνου Η Dr. Trisha Pasricha, γαστρεντερολόγος στο Harvard Medical School, αναφέρει ότι το μαρινάρισμα του κρέατος για μία ώρα πριν το μαγείρεμα μπορεί να μειώσει τις καρκινογόνες ενώσεις έως και 88%. Η διαδικασία αυτή αφορά όλα τα βασικά κρέατα, όπως μοσχάρι, κοτόπουλο και ψάρι. Η ίδια τονίζει ότι το κρέας δεν πρέπει να μαγειρεύεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως στη σχάρα ή στο έντονο σοτάρισμα, καθώς αυτό ενισχύει τον σχηματισμό βλαβερών ουσιών.Οδηγίες για ασφαλέστερο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(7)
- Άμυνα(9)
- Αστυνομικά(5)
- Εκπαίδευση(59)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(159)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(172)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.