πριν από  2 ώρες 47 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αφράτοι, τραγανοί και γεμάτοι άρωμα - μια νησιώτικη συνταγή που παντρεύει την παράδοση με τη γεύση Ανακαλύψτε την τέχνη των κρεμμυδοκεφτέδων, όπως την ετοίμασε η Καίτη Βλάχου από τις "ΝΗΣΙΔΕΣ ΓΕΥΣΗ". Μια συνταγή ιδανική για ούζο, τσίπουρο ή απλώς... για απόλαυση.Υλικά: 10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια 350 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 1 αυγό 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο 1 κουτί σόδα (αναψυκτικό) Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (όσο πάρει για πηχτό χυλό) Αλάτι, πιπέρι Λάδι ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμαΕκτέλεση: Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το λάδι, το αυγό, τη σόδα και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη φέτα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν πηχτό, ομοιογενή χυλό. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε το μείγμα σε κουταλιές, για 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν. Τους αφήνουμε σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation