Κρεμμυδοκεφτέδες: Το απόλυτο μεζεδάκι του καλοκαιριού
Αφράτοι, τραγανοί και γεμάτοι άρωμα - μια νησιώτικη συνταγή που παντρεύει την παράδοση με τη γεύση Ανακαλύψτε την τέχνη των κρεμμυδοκεφτέδων, όπως την ετοίμασε η Καίτη Βλάχου από τις "ΝΗΣΙΔΕΣ ΓΕΥΣΗ". Μια συνταγή ιδανική για ούζο, τσίπουρο ή απλώς... για απόλαυση.Υλικά: 10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια 350 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 1 αυγό 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο 1 κουτί σόδα (αναψυκτικό) Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (όσο πάρει για πηχτό χυλό) Αλάτι, πιπέρι Λάδι ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμαΕκτέλεση: Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το λάδι, το αυγό, τη σόδα και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη φέτα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν πηχτό, ομοιογενή χυλό. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε το μείγμα σε κουταλιές, για 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν. Τους αφήνουμε σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(26)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(235)
- Εργασία(32)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(577)
- Νομικά(24)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(404)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.