Κρεμώδη κανελόνια με σπανάκι και ρικότα - Εντυπωσιακή συνταγή
Κανελόνια με σπανάκι και ρικότα, ψημένα κάτω από αφράτη σάλτσα μπεσαμέλ Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα κλασικά ζυμαρικά φούρνου. Αυτά τα κανελόνια δεν είναι απλώς μια ακόμη συνταγή - είναι μια απολαυστική εμπειρία. Γεμισμένα με έναν ζεστό συνδυασμό σπανακιού και ρικότας, προσφέρουν γεύση που ισορροπεί ανάμεσα στο πικάντικο και το βελούδινο. Το μυστικό; Η αφράτη, ελαφρώς ουδέτερη σάλτσα μπεσαμέλ που καλύπτει ευγενικά κάθε ρολό, εξισορροπώντας ιδανικά τη δυναμική γέμιση. Μετά από ένα ελαφρύ ψήσιμο, τα κανελόνια αποκτούν χρυσαφένια όψη και το άρωμα που αναδύεται από τον φούρνο φέρνει στο μυαλό εικόνες από τραπέζια Κυριακής. Για ένα πλήρες γεύμα που θα θυμάστε, σερβίρετέ τα με φρεσκοκομμένη σαλάτα εποχής και χοντροκομμένο, χωριάτικο ψωμί - ιδανικά, ζυμωτό. Είναι το είδος του φαγητού που δεν χορταίνεις να το προσφέρεις και να το ξαναφτιάχνεις.Υλικά για τη Συνταγή 250 γραμμάρια κανελόνια 500 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι ή 300 γραμμάρια κατεψυγμένο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.