Κρεμώδη ριγκατόνι με κοτόπουλο, σπανάκι και ντοματίνια: Ένα πλούσιο και απολαυστικό πιάτο
Ζουμερά κομμάτια κοτόπουλου, γλυκά ντοματίνια, φρέσκο σπανάκι και μια σάλτσα γεμάτη άρωμα και νοστιμιά δένουν ιδανικά με τα ριγκατόνι, σε ένα πιάτο που θυμίζει comfort food με ιταλική φινέτσα. Υλικά: 500 γρ. ριγκατόνι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. θυμάρι 1/2 κ.γ. ρίγανη 1 στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 300 γρ. ζεστό ζωμό λαχανικών 150 γρ. τυρί κρέμα 50 γρ. baby σπανάκι 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο νερό, βάζουμε τα ριγκατόνι να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αφαιρώντας 1 λεπτό από τον χρόνο βρασμού. Κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό των ζυμαρικών πριν τα σουρώσουμε. Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε την πάπρικα, το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(81)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(421)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(373)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.