Λαχταριστοί κεφτέδες στο πήλινο με σάλτσα και τυρί που λιώνει
Ο συνδυασμός του πήλινου, της σάλτσας και του τυριού απογειώνει τη γεύση των κεφτέδων Το φαγητό ψήνεται στο φούρνο μέσα σε πήλινο και εμποτίζεται από την ξεχωριστή γεύση και τη μυρωδιά που του δίνει το κεραμικό αυτό σκεύος.Υλικά για τη Συνταγή 600 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή περασμένο από τον τρίφτη 2-3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες 1 αυγό 1 φλιτζάνι τρίμμα από μπαγιάτικο ψωμί ή ½ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα Αλάτι κατά βούληση Για τη σάλτσα 2 ντομάτες μεσαίου μεγέθους, τριμμένες στον τρίφτη 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κοφτές κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο Αλατοπίπερο κατά βούληση Άφθονο τυρί που λιώνει, τριμμένο (τσένταρ, γκούντα, μοτσαρέλα κτλ.)Εκτέλεση 1.Σε ένα μπολ ζυμώστε καλά όλα τα υλικά για τους...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(10)
- Άμυνα(52)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(205)
- Εργασία(24)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(544)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(563)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.