πριν από  4 ώρες 20 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο συνδυασμός του πήλινου, της σάλτσας και του τυριού απογειώνει τη γεύση των κεφτέδων Το φαγητό ψήνεται στο φούρνο μέσα σε πήλινο και εμποτίζεται από την ξεχωριστή γεύση και τη μυρωδιά που του δίνει το κεραμικό αυτό σκεύος.Υλικά για τη Συνταγή 600 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή περασμένο από τον τρίφτη 2-3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες 1 αυγό 1 φλιτζάνι τρίμμα από μπαγιάτικο ψωμί ή ½ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα Αλάτι κατά βούληση Για τη σάλτσα 2 ντομάτες μεσαίου μεγέθους, τριμμένες στον τρίφτη 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κοφτές κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο Αλατοπίπερο κατά βούληση Άφθονο τυρί που λιώνει, τριμμένο (τσένταρ, γκούντα, μοτσαρέλα κτλ.)Εκτέλεση 1.Σε ένα μπολ ζυμώστε καλά όλα τα υλικά για τους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation